Mental Styrke
 
Arbejd med dig selv
Læs bogen
Mental Styrke - Coaching i Frømandskorpset
Se omtale m.m. her
 

CSR (Corporate Social Responsibility)

Psykolog Jens Hansen og tidligere Frømand Kim Østergaard har skrevet flere bøger sammen.
 
Bogen "God soldat og helt menneske - At (over)leve i to verdener" udkom i 2015. Bogen er skrevet på baggrund af en række interviews med nuværende og tidligere soldater, der har været udsendt i krigszonen. Idéen til bogen fik de allerede i 2004, hvor de rejste en del i USA og mødte de amerikanske veteraner ved US Navy SEAL's, som de på det tidspunkte arbejdede sammen med via Søværnets Frømandskorps, som Kim på daværende tidspunkt var ansat i og hvor Jens Hansen fungerede som sparringspartner og coach.
 
Bogen handler om det at komme hjem fra udsendelse og komme fra "battlemind" til "civilmind", hvilket kan være ganske svært.

Målet med bogen er at støtte soldater (og andre udsendte) samt deres pårørende med at finde tilbage til en håndterbar og meningsfyldt tilværelse under fredelige, hjemlige himmelstrøg, når de kommer hjem fra en udsendelse, hvor de måske har været konstant på vagt.

I bogen anbefales en række ting, som man kan gøre, før, under og efter en udsendelse. Ligesom bogen også henvender sig til venner og familie samt fagpersoner, der arbejder med veteraner.
 
En del af indtægterne fra bogen går til at støtte Danmarks Veteraner. Ligesom Jens Hansen og Kim Østergaard løbende tilbyder kurser til personale, der arbejder med veteraner samt andet personel, der har med veteraner at gøre. Kurserne er udviklet i Samarbejde med Danmarks Veteraners landsformand Niels Hartvig Andersen.
 
God soldat og helt menneske - At (over)leve i to verdener
 
AmikiGroup | Greve Strandvej 59A, 2670 Greve - Danmark | Tlf.: + 45 5125 6798