Mental Styrke
 
Arbejd med dig selv
Læs bogen
Mental Styrke - Coaching i Frømandskorpset
Se omtale m.m. her
 

Om AmikiGroup

AmikiGroup prøver hele tiden at udvikle sig og følge med tiden. Det betyder, at vi konstant er i bevægelse teoretisk og praktisk. Vi finder det helt centralt at koble læring til praksis.
 
AmikiGroup baserer sit arbejde på stærke relationer samt et socialt og kulturelt perspektiv for at udvikle den enkelte og arbejdspladsen bedst muligt.
 
AmikiGroup kommer ikke med færdige koncepter, vi forsøger ikke at stoppe vores virkelighed ned i halsen på "kunden". Konceptet må altid udvikle sig sammen med opgaven. AmikiGroup tager udgangspunkt i de problematikker, vi som mennesker oplever i vores daglige praksis, og i de formuleringer mennesker har om deres problemer og udfordringer.
 
Kim Østergaard
Kim Østergaard startede Amiki|Group i 2008 og har siden da arbejdet på fuldtid med virksomheds- og personligudvikling. Kim Østergaard er en meget brugt foredragsholder og har skrevet bøger en række bøger sammen med Psykolog Jens Hansen. Han er bestyrelsesformand og har investeret ind i iværksættervirksomheder.
Kim har en mastergrad fra Copenhagen Business School, Master of Management Development.
Han er uddannet Frømand ved Søværnets Frømandskorps, hvor han arbejdede i sammenlagt 14 år. I denne periode stod han, som leder af Frømandskorpsets elevskole, i spidsen for omlægningen af frømandsuddannelsen og da projektet var integreret i Frømandskorpset med succes, udviste udenlandske samarbejdspartnere interesse. Dette medførte et 2-årigt projektforløb i udlandet, som Kim i samarbejde med Psykolog Jens Hansen stod for.
Efter Frømandskorpset har han været ansat som HR Partner ved Novo Nordisk, indtil han startede Amiki|Group op.
Kim arbejder i ind- og udland.
Kim kan træffes på tlf. (+45) 5125 6798
Lisa Hviid Østergaard
Kim kører AmikiGroup i samarbejder med hans hustru Lisa Hviid Østergaard. Lisa står for idéudvikling i forhold til AmikiGroup og AmikiGroups kunder. AmikiGroups synlighed, markedsføring og profil udadtil. Konceptudvikling i forbindelse med kurser og arrangementer samt CSR-arbejde.
 
Lisa kan træffes på tlf. (+45) 2250 7470 bedst mellem kl. 9.00 og 13.30
Find Lisa på LinkedIn

Kontakt

AmikiGroup
Greve Strandvej 59A
2670 Greve
Danmark
Telefon: + 45 5125 6798
 
 
 
 
AmikiGroup | Greve Strandvej 59A, 2670 Greve - Danmark | Tlf.: + 45 5125 6798