Mental Styrke
 
Arbejd med dig selv
Læs bogen
Mental Styrke - Coaching i Frømandskorpset
Se omtale m.m. her
 

Bøger

Kunsten (ikke?) at gå på pension

 
Omkring pensionsalderen gør de fleste mennesker sig mange overvejelser om fremtiden. For nogle virker det at gå på aftægt mest som en velfortjent belønning. For andre opleves det mere som en trussel, fordi de har været "et med deres arbejde" og ser frem til et stort tab af livskvalitet, når de udtræder af arbejdsmarkedet.
Vi henvender os i denne bog naturligt nok primært til den sidstnævnte gruppe, som stadig mest består af mænd, selv om kvinderne er "godt på vej". Men alle kan rammes af en følelse af tomgang, ligegyldighed og rastløshed, når man hele tiden selv skal skabe indholdet i tilværelsen. Det kan resultere i en livskrise med en trist tilstand af kedsomhed og meningsløshed. Den kaldes således med et låneord fra engelsk "Bore-out syndrom".
Depression, alkoholisme, manglende livslyst og i værste fald selvmord er desværre tæt forbundet med pensionering for en del mennesker, fordi de føler sig overflødige på samme måde som gamle hanelefanter (ronkedorer), der er udstødt af flokken og kun venter på at dø.
Denne bog prøver at belyse omstændighederne i denne livsfase og kommer med ideer samt forslag til et godt liv i "den tredje alder".
 
40 siders indbundet hæfte
 
På lager (Levering: 1-7 dage)
Producent: Amikigroup
50,00 DKK
stk.
Kunsten (ikke?) at gå på pension
AmikiGroup | Greve Strandvej 59A, 2670 Greve - Danmark | Tlf.: + 45 5125 6798