/ Virksomhedssparring / Personlig sparring af medarbejdere
Mental Styrke
 
Arbejd med dig selv
Læs bogen
Mental Styrke - Coaching i Frømandskorpset
Se omtale m.m. her
 
Personlig sparring af dine medarbejdere
 
I arbejdet med virksomhedsudvikling tager AmikiGroup som regel en runde med personlig sparring af medarbejderne. På denne måde får AmikiGroup medarbejdernes personlige tilkendegivelser om, hvorledes det er at arbejde i virksomheden samt indblik i medarbejderens hverdagsproblematikker og arbejdsform. AmikiGroup kan herigennem finde frem til forbedringer samt de problematikker, som i nogle tilfælde kan have en afgørende betydning for samarbejdet og præstationen i virksomheden.
 
AmikiGroup arbejder på den måde, at vi imellem hver sparring har noteringstid, således at vi kan huske hver medarbejder fra hinanden og huske de ting, som evt. skal i spil i et større forum.
 
Dette større forum kan eks. foregå afdelingsvis, i projektgruppen eller som en temadag, hvor man gennemarbejder de ting, som er kommet frem ved sparringen. 
 
Henstilling til arbejdsgiveren.
 
Det er vigtigt for AmikiGroup, at arbejdsgiveren er opmærksom på, at det er nødvendigt at ligge nok "noteringstid" mellem sparringerne, idet der nogle gange kan komme følsomme emner op under sparringen, som kan bevirke, at sparringen af den enkelte medarbejder trækker ud. Det er afgørende for udfaldet af sparringen, at sådanne emner bliver sluttet godt af, således at medarbejderen ikke går ud med en følelse af noget uafsluttet.
Kim Østergaard under sparringsforløb
AmikiGroup | Greve Strandvej 59A, 2670 Greve - Danmark | Tlf.: + 45 5125 6798