Mental Styrke
 
Arbejd med dig selv
Læs bogen
Mental Styrke - Coaching i Frømandskorpset
Se omtale m.m. her
 

Om AmikiGroup

AmikiGroup prøver hele tiden at udvikle sig og følge med tiden. Det betyder, at vi konstant er i bevægelse teoretisk og praktisk. Vi finder det helt centralt at koble læring til praksis.
 
AmikiGroup baserer sit arbejde på stærke relationer samt et socialt og kulturelt perspektiv for at udvikle den enkelte og arbejdspladsen bedst muligt.
 
AmikiGroup kommer ikke med færdige koncepter, vi forsøger ikke at stoppe vores virkelighed ned i halsen på "kunden". Konceptet må altid udvikle sig sammen med opgaven. AmikiGroup tager udgangspunkt i de problematikker, vi som mennesker oplever i vores daglige praksis, og i de formuleringer mennesker har om deres problemer og udfordringer.
 
Kim Østergaard
Kim Østergaard har arbejdet som HR Partner ved Novo Nordisk og har desuden en mastergrad fra Copenhagen Business School, Master of Management Development.
  
Kim er uddannet Frømand ved Søværnets Frømandskorps, hvor han har arbejdet i sammenlagt 14 år. I denne periode stod han, som leder af Frømandskorpsets elevskole i spidsen for omlægningen af frømandsuddannelsen. Da projektet var integreret i Frømandskorpset med succes, udviste udenlandske samarbejdspartnere interesse. Dette medførte et 2-årigt projektforløb i udlandet, som Kim i samarbejde med Psykolog Jens Hansen stod for.
  
Kim holder foredrag og kurser i ind- og udland.
  
Kim har valgt, at virksomheden skal hedde AmikiGroup, fordi Kim Østergaard samarbejder med en række personer med forskellige ekspertiser, hvilket gør, at AmikiGroup er i stand til at udarbejde foredrag, kurser samt sparringsforløb m.m. til netop dig eller din virksomhed.
 
 
Kim kan træffes på tlf. (+45) 5125 6798
Find Kim på LinkedIn
Lisa Hviid Østergaard
Kim kører AmikiGroup i samarbejder med hans hustru Lisa Hviid Østergaard. Lisa står for idéudvikling i forhold til AmikiGroup og AmikiGroups kunder. AmikiGroups synlighed, markedsføring og profil udadtil. Konceptudvikling i forbindelse med kurser og arrangementer samt CSR-arbejde.
 
Lisa kan træffes på tlf. (+45) 2250 7470 bedst mellem kl. 9.00 og 13.30
Find Lisa på LinkedIn

Kontakt

AmikiGroup
Æble Allé 71
4500 Nykøbing Sj.
Telefon: + 45 5125 6798
 
 
 
 
 
:
CAPTCHA Image
AmikiGroup | Æble Allé 71, 4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: + 45 5125 6798